Mogen wij ons even voorstellen?

Dierenkliniek Maaswijk is een eerstelijns kliniek voor gezelschapsdieren in Spijkenisse. Ons team bestaat uit 2 dierenartsen en 6 paraveterinairen. Regelmatig zullen er ook stagiaires bij ons te vinden zijn.

Ariane van Leemputten

Dierenarts

Sinds ik op mijn vierde een bevalling van een poes mee maakte wist ik het zeker ‘ik wil dierenarts’ worden. Thuis hadden wij ook altijd huisdieren en hielp ik mee met de verzorging. 
In 1997 ben ik in Gent afgestuurd als dierenarts. Totdat ik mijn eerste vaste baan kreeg in 1999 heb ik bij verschillende praktijken waarnemingen gedaan. In 2002 heb ik Dierenkliniek Maaswijk overgenomen en ben ik daar trotse bezitter van. Geduld en aandacht voor de dieren vind ik erg belangrijk. Daarnaast staat goede communicatie bij ons voorop . Op medisch vlak gaan mijn interesse uit naar tandheelkunde, chirurgie en bijzondere dieren, maar eigenlijk vind ik alle dieren en elk aspect van het vak leuk. Ik ben 2 hele dagen en 3 halve dagen per week aanwezig in de kliniek. De rest van mijn tijd besteed ik aan mijn man, kinderen en onze huisdieren: kat Nouki, hond Bijak en de schildpad Stoffel.

Tim

Dierenarts

Van jongs af aan was ik geïnteresseerd in de medische wereld. Na een korte uitstap naar de humane geneeskunde (afgestudeerd medisch laborant) ben ik in 2017 afgestudeerd als dierenarts. Na mijn afstuderen ben ik in Hellevoetsluis gaan werken en per 2020 mag ik, met veel plezier, ook in de Maaswijk praktiseren. Helemaal nieuw ben ik niet: tijdens mijn opleiding heb ik regelmatig in de kliniek mogen meekijken om alvast wat ervaring op te doen. Ook na het afstuderen gaat het leren door. In de toekomst wil ik mij meer gaan toeleggen op medische beeldvorming (echo, röntgen). Op dit moment heb ik zelf geen huisdieren. Echter, in de toekomst hoop ik opnieuw eigenaar te worden van een labrador retriever. Of meerdere. Graag tot ziens op de praktijk

Suzanne

Paraveterinair

Mijn naam is Suzanne en ik ben sinds 2008 werkzaam als paraveterinair bij Dierenkliniek Maaswijk. Ik werk vier dagen in de week en geniet van elk onderdeel van mijn vak. Als dierenartsassistente zijn er verschillende taken waar we ons op (moeten) richten.
Zorg dragen voor dier en mens is dé nummer 1. Ik sta altijd klaar om u en uw huisdier zo goed mogelijk van dienst te zijn. Verder neem ik schoonmaken, voorraad beheer, planningen maken en stagiaire begeleiding ook heel serieus, om maar wat taken te noemen.
Mijn grootste passie ligt bij katten, zowel de medische- als de gedragskant wekt mijn interesse.

Eind 2017 ben ik afgestudeerd als kattengedragstherapeut, dus heeft u naast medische vragen ook specifieke vragen over uw kat(ten) en het gedrag dan kunt u bij mij terecht.

Zelf heb ik een kat die luistert naar de naam Picasso. Hij is 17 jaar, zit op dieet voor problemen van blaasgruis en krijgt dagelijks medicatie voor zijn snelwerkende schildklier..

Virginia

Paraveterinair 

Vanaf het moment dat ik kon lopen wilde ik maar één ding, en dat was dierenartsassistente worden. Daarom heb ik de opleiding “Paraveterinair” gevolgd op het Lentiz in Maasland. In mei 2012 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair. Tijdens deze opleiding heb ik diverse stages gelopen waaronder ook bij Dierenkliniek Maaswijk. Nadat ik deze opleiding succesvol heb beëindigd, ben ik direct gaan werken bij Dierenkliniek Maaswijk en ben ik hier op meerdere dagen te vinden. Daarnaast ben ik ook afgestudeerd als trimster en vind ik het erg leuk om mensen meer te vertellen over een goede vachtverzorging van hun dier.
Zelf heb ik een shih tzu (Easy). 

Demi

Paraveterinair

Na het behalen van mijn HAVO-diploma, was het voor mij zeker dat ik wilde gaan werken met dieren. Zo ben ik terecht gekomen bij de opleiding Paraveterinair op het Lentiz College in Maasland. Met heel veel plezier heb ik stage gelopen bij Dierenkliniek Maaswijk tijdens deze opleiding en ben ik sindsdien ook eigenlijk niet meer weggegaan! In 2017 heb ik mijn diploma behaald en ben ik sindsdien werkzaam op de praktijk. 
 
Net als mijn collega Suzanne ben ik erg geïnteresseerd in kattengedrag en probeer me hier ook wat meer in te verdiepen. Daarnaast heb ik ook een passie voor reptielen, al zullen we die bij ons op de praktijk niet vaak tegenkomen. Onze beestenboel thuis bestaat uit drie katten: Harley, Louis en Max en twee landschildpadjes Tony en Billie. 
 
Ik zie u graag terug op de praktijk!

Angelique

Paraveterinair 

Al mijn hele leven ben ik alleen maar met dieren bezig. Mede dankzij de kleinschalige boerderij van mijn opa. Het zorgen voor de zieke dieren op de boerderij zat er al vanaf kleins af aan in. De keuze voor de opleiding Paraveterinair Dierenartsassistente was dan ook al snel gemaakt. Tijdens deze opleiding heb ik 2 keer stage mogen lopen bij Dierenkliniek Maaswijk, waaronder ook mijn eindstage in 2018. Na heel hard werken heb ik mijn diploma behaald en ben ik niet meer weg gegaan bij Dierenkliniek Maaswijk. Sinds kort ben ik me aan het verdiepen in hondengedrag, ik volg hiervoor een opleiding aan de Martin-Gaus Academie. Chihuahua Binto en pony Melody zijn mijn toppers!

Lisa

Paraveterinair

Al sinds ik me kan herinneren wil ik al iets met dieren doen, maar vond de medische kant ook erg interessant. Het vak van paraveterinair is daar een perfecte combinatie van, hierdoor heb ik ook de opleiding ‘’Paraveterinair’’ gevolgd op het Lentiz in Maasland waar ik in 2017 succesvol mijn diploma heb behaald. Ik ben eerder te vinden geweest bij Dierenkliniek Maaswijk tijdens één van mijn stages. Nu ben ik er weer meerdere dagen met veel plezier te vinden! 
Naast mijn werk als paraveterinair probeer ik nascholingen te volgen om mijn kennis te verbreden en te verdiepen. Hierdoor kan ik nog betere zorg leveren aan de patiënten.
In mijn vrije tijd vind ik het leuk om te reizen, dagjes weg te gaan met vrienden of familie, kickboksen, lezen en een serie/film te kijken. Verder hebben we thuis twee katten rondrennen genaamd Nala en Jojo.

Tamara

Paraveterinair 

Van jongs af aan wilde ik al paraveterinair worden.
In 2014 ben ik afgestudeerd als Paraveterinair en daarna 6 jaar fulltime werkzaam geweest bij een kliniek in Den Haag. Nadat ik op eerste kerst dag 2018 moeder bent geworden van een dochter heb ik me toen volledig gericht op het moederschap.
Ons gezin bestaat uit 2 kids, één hond en 2 katten. In 2020 ben ik verhuisd naar Hekelingen en ben ik in september 2021 begonnen bij deze gezellige en leuke kliniek op donderdag en vrijdagen.
Wellicht zal ik in de toekomst meer dagen op de praktijk te vinden zijn!